Carti 2002
Gasit 20
1 2 3 4 »

Bazele comunicării pe Internet: planning, designing, programming
Mircea Rişteiu, Herbert ten Thij, Gheorghe Marc

Lucrarea abordează problemele de bază ale planificării, proiectării şi programării unei pagini web. Tratează principalele tehnici proiectare - htmp, asp, jsp, java, javascript.

  ISBN: 973-85902-8-0 Seria/Colectia: Matematică-informatică ID: 325
Cartografie şi cartometrie
Maricel Palamariu, Ioniță Pădure, Mircea Ortelecan

Lucrarea prezintă fundamentele cartografice prin introducerea în bazele sistemelor de coordonate şi de proiecţii. Parte distinctă este acordată hărţilor şi, în mod particular, cartometriei. Se încheie cu algoritmi de rezolvare a unor probleme topografice curente. Cartea se adresează studenţilor şi specialiştilor din domeniu.

  ISBN: 973-85902-6-4 Seria/Colectia: Ştiinţele vieţii ID: 323
Cercetări operaţionale: aplicaţii
Daniel Breaz, Nicoleta Breaz, Ovidiu Domşa, Simion Iosif Mihon

În această carte se găsesc tratate trei tipuri de probleme cu largi aplicaţii în domeniul economiei şi nu numai, fiind dezbătute toate tipurile de soluţii care pot să apară. Sunt prezentate exemple rezolvate, cât şi probleme propuse pentru fiecare tip. Cartea se adresează studenţilor matematicieni, economişti, informaticieni şi tuturor acelora care vor să se familiarizeze cu modelarea matematică.

  ISBN: 973-85902-0-5 Seria/Colectia: Matematică-informatică ID: 324
Conservarea preventivă a obiectelor arheologice pe suport organic
Sofia Ştirban

Lucrarea prezintă principalii factori de degradare a obiectelor arheologice din materiale de natură organică: cauze, mecanisme, efecte şi metode de prevenire. Sunt prezentate inclusiv măsurile de conservare preventivă. Se încheie cu dicţionarul de termeni utilizaţi.

  ISBN: 973-85902-1-3 Seria/Colectia: Istorie-arheologie ID: 320
Contabilitate: aspecte teoretice şi aplicaţii practice
Nicolae Todea

În lucrare sunt abordate fundamentele teoretice ale contabilităţii româneşti armonizate cu reglementările internaţionale şi europene. Sunt prezentate modalităţi de aplicare ale acestora la specificul inteprinderilor mici, mijlocii şi mari din România.

  ISBN: 973-85682-3-4 Seria/Colectia: Ştiinţe economice ID: 330