Carti 2014
Gasit 13
«1 2 3

Metode constructive pentru definirea mulţimii numerelor reale
Claudia Precup

Cartea realizează o prezentare unitară a principalelor noţiuni şi probleme cu numere reale, punându-se accent pe metoda constructivă de definire a mulţimii numerelor reale. Ea se adresează tuturor celor care sunt interesaţi de învăţământul matematic şi conţine o secvenţe teoretică şi o miniculegere de probleme.

  ISBN: 978-606-613-098-1 Seria/Colectia: Auxiliare didactice ID: 214
Modele de acte procedurale şi acte normative uzuale
Mircea Crişan, Daniel Beca

Lucrarea se încadrează în domeniul juridic şi îşi propune să prezinte un număr de 67 modele de acte procedurale cu care lucrătorii de poliţie, care au calitatea de organ de cercetare penală a poliţiei judiciare, vin în permanent contact cu ocazia instrumentării dosarelor penale şi, de asemenea, să dea posibilitatea lucrătorilor de poliţie, ce îşi desfăşoară activitatea în teren, să beneficieze operativ de actele normative uzuale, în special cele ce privesc asigurarea climatului de ordine publică.

  ISBN: 978-606-613-092-9 Seria/Colectia: Ştiinţe juridice ID: 210
Smart Electronic Design
Ioan Ileană, Mircea Rişteiu, Gheorghe Marc, (editori)

Volumul abordează aplicaţii şi studii de caz, inteligente, din principalele domenii de activitate ale ingineriei electronice. Studiile de caz se bazează pe experimente, modele, analize de specialitate.Cuvinte-cheie: Electronic design, Simulation & Control, Electrical & electronic measurements, Applied electronics, Education and information, Manufacturing and automation, Unconventional technologies.

  ISBN: 978-606-613-087-5 Seria/Colectia: Ştiinţe inginereşti ID: 209