Carti 2013
Gasit 18
«1 2 3 4 »

Limba şi literatura română: caietul elevului – clasa a V-a: auxiliar didactic pentru gimnaziu
Ioana Bărbuleţ, Diana Aftenie

Volumul conţine fişe de lucru, organizate pe unităţi de învăţare, corespunzătoare conţinuturilor care se studiază în clasa a V-a la disciplina Limba şi literatura română.

  ISBN: 978-606-613-076-9 Seria/Colectia: Auxiliare didactice ID: 172
Limba şi literatura română: caietul elevului – clasa a VII-a: auxiliar didactic pentru gimnaziu
Ioana Bărbuleţ, Diana Aftenie

Volumul conţine fişe de lucru, organizate pe unităţi de învăţare, corespunzătoare conţinuturilor care se studiază în clasa a VII-a la disciplina Limba şi literatura română.

  ISBN: 978-606-613-075-2 Seria/Colectia: Auxiliare didactice ID: 173
Nu chiar totul e de râs
Ioan Filimon

Cartea este un volum de epigrame şi proză scurtă satirică.

  ISBN: 978-606-613-072-1 Seria/Colectia: Filologie ID: 220
Production improvement in the furniture and woodworking industry
Stanislaw Borkowski, Borut Jereb

Cartea, în limba engleză, este o monografie ştiinţifică privind industria lemnului şi a mobilei, bazată pe cercetări care vizează producţia, serviciile şi piaţa. Capitolele care alcătuiesc monografia se referă la: calitatea managementului, managementul resurselor umane, managementul producţiei, managemntul comunicării şi marketingului, precum şi la managementul unor metode inovatoare de producţie. Rezultatele cercetărilor din acest volum provin din centre universitare din Europa şi Asia.

  ISBN: 978-606-613-071-4 Seria/Colectia: Ştiinţe inginereşti ID: 219
Studiul mărfurilor
Florian Fenişer

Lucrarea Studiul mărfurilor are ca scop fundamentarea importanţei cunoaşterii mărfurilor având în vedere schimbările profunde şi competiţia globală ce au loc în zilele noastre în economie. În acest sens, autorul încearcă să răspundă la principalele probleme ce le ridică mărfurile, în special din punct de vedere a valorii lor de întrebuinţare, a necesităţii lor de utilizare, pentru a putea fi comercializate. Lucrarea are, în primul rând, un caracter didactic, ea se adresează studenţilor de la facultăţile cu profil economic, dar în acelaşi timp şi personalului din cadrul firmelor.

  ISBN: 978-606-613-061-5 Seria/Colectia: Ştiinţe economice ID: 216